Voor afspraak bel: +31 6 42 71 17 65 

PraktijklessenPRIJZEN slider

We bieden naast losse rijlessen ook rijlespakketten aan, al dan niet met examen

De praktijklessen duren 60 minuten. Het is mogelijk meerdere rijlessen per week te volgen. Je wordt thuis opgehaald en teruggebracht. In overleg met de instructeur is het mogelijk om elders opgehaald of teruggebracht te worden. Je rijdt tijdens het rijlessen altijd in dezelfde lesauto en met dezelfde instructeur. De lesauto’s zijn rookvrij en voorzien van de modernste technieken zoals airconditioning en navigatie.

Rijlessen kunnen verzorgd worden van ma t/m vrij tussen 08.00 uur en 20.00 uur en op zaterdag tussen 8.00 uur en 17.00 uur.

De vorderingen worden bijgehouden op een Digitale instructiekaart zodat je gestructureerd wordt voorbereid op het praktijkexamen en je zelf ook zicht hebt op het verloop van de rijopleiding.

Tussentijdse toets

Nadat u uw theoriecertificaat hebt gehaald en u op driekwart van de opleiding bent, is er de

mogelijkheid om een tussentijdse toets te doen. Dit is een soort “proefexamen” dat wordt afgenomen door een CBR examinator.

De voordelen van een tussentijdse toets zijn:

• U wordt alvast een keer in de examensituatie gebracht & de nervositeit wordt doormiddel van de toets bij veel kandidaten minder.

• U krijgt advies van de examinator voor het vervolg van uw rijopleiding en u leert uw zwakke punten kennen.

• U kunt een vrijstelling krijgen voor de bijzondere verrichtingen op het echte examen (mits u deze goed heeft uitgevoerd). Dus na de tussentijdse toets meer bruikbare lestijd voor verkeersinzicht.

• Uw slagingskans op het examen neemt toe met 20-25%.

Spoedcursus

Uiteraard is het ook mogelijk om een spoedcursus te volgen bij Rijschool Cinodrive.

Hiervoor kun je contact opnemen met ons, waarna we samen meerdere lessen vooruit kunnen plannen in een kort tijdsbestek. Allemaal afgestemd op jouw wensen!

Opfriscursus

Ben je reeds in het bezit van een rijbewijs maar durf je de drukke stad niet in? of durf je de snelweg niet op? Problemen met parkeren ?Of omkeren? Geen probleem! Autorijschool Cinodrive helpt je graag op weg zodat ook jij weer veilig de weg op durft.

Uiteraard staan ook hier jouw wensen centraal

Aarzel niet en neem contact op!

cino16