Voor afspraak bel: +31 6 42 71 17 65 
Snel en voordelig je rijbewijs halen!

Rijschool Cinodrive is een jonge en moderne rijschool in Nijmegen, die de leerlingen op een vakkundige en snelle manier opleidt voor hun Rijbewijs.

Onze rijschool beschikt over een moderne en nieuwe Lesauto Opel Corsa Cosmo. Rijschool Cinodrive biedt transparante en zeer aantrekkelijke lespakketten aan zodat u nooit voor verrassingen komt te staan.

Ook is het mogelijk met je rijopleiding te beginnen als je minimaal 16,5 jaar bent. Informeer naar de mogelijkheden of surf naar: www.2todrive.nl

Het is onze missie om van onze leerlingen echt veilige en goede weggebruikers te maken.

Één ding is belangrijk: “een goede rijopleiding volg je maar één keer in je leven!“

Geen leerling is gelijk, dus krijgt elke leerling een opleiding op maat van een vaste instructeur.
Belangrijk is, dat de lessen op een prettige manier gegeven worden, waarin een positieve benadering en persoonlijke begeleiding centraal staan. Ook humor mag tijdens de les niet ontbreken. Kortom, rijles op een ontspannen manier.
Veiligheid, verkeersinzicht, gevaarherkenning en milieubewustheid: we leren het je allemaal. Met onze ervaring zijn we erin gespecialiseerd om van jou een verantwoordelijke verkeersdeelnemer te maken.

Waarom een proefrijles?

Wij starten als kennismaking met een intake (gratis rijles van 1 uur als je bij ons komt lessen).cino2
De instructeur maakt met jou een inschatting van het aantal rijlessen dat jij nodig heb voor het halen van je rijbewijs, want elke persoon is uniek en leert in zijn/haar eigen tempo.
Tijdens een proefrijles bekijken we je vaardigheden en bepalen we hoeveel rijlessen jij nodig hebt om je rijbewijs te kunnen halen. Daarnaast kijken we welk lespakket het beste bij jou past. Proefrijles is GRATIS bij afname van een lespakket. Je hoeft alleen nog te laten weten of je bij ons wilt lessen. Zo niet, dan brengen wij € 35 in rekening voor de proefles en deze dien je contant te betalen.
Zo zit je nergens aan vast.
We halen je thuis, werk of door jou bepaalde locatie op.

Wil je meer informatie, neem dan gerust telefonisch contact met ons op
Ga naar het contactformulier om je aan te melden en geef aan wanneer de gratis proefles het best in jouw agenda past.