Voor afspraak bel: +31 6 42 71 17 65 

cino17iTheorie is zo duidelijk en helder opgezet dat je wel moét slagen!cino22

Verkeerstheorie leren was nog nooit zo leuk en leerzaam. De opleiding auto bestaat uit een compleet lesboek, maar liefst 35 theorie-examens, 100 geanimeerde lesfilms over gevaarherkenning en meer dan 60 instructiefilms van de rijprocedure. Je volgt een lesschema op basis van gemaakte vorderingen zonder enige tijdslimiet.

iTheorie is de enige complete digitale theorie opleiding in Nederland! De opleiding bestaat uit een compleet lesboek met na elk hoofdstuk een toets, oefen theorie-examens en, afhankelijk van het rijbewijs, trainingsfilms om de gevaarherkenning te leren begrijpen en de volledige praktijkinstructie in 3D animaties.

iTheorie is zo gemaakt, dat zakken eigenlijk niet meer mogelijk is. En als dat toch mocht gebeuren, dan kun je altijd nog gebruik maken van de gratis herhalingscursus.

iTheorie is een theorie opleiding die, naarmate je vordert, steeds meer onderdelen opent. Je kunt in het begin dus nog geen theorie-examens oefenen. Daarvoor zal je eerst het boek moeten leren! Hoe meer jij leert, hoe meer onderdelen toegankelijk zullen worden

 

De theorie, oftewel de regelgeving, vormt een belangrijk onderdeel van de rijopleiding. Iets wat je in de theorie niet beheerst, kun je in de praktijk ook niet toepassen.

Voordat je praktijkexamen kunt doen, moet je geslaagd zijn voor het theorie-examen. De theorie heeft tot doel verkeerskennis, gevaarherkenning en inzicht te ontwikkelen. Dit alles is nodig om inzicht te verkrijgen in eigen mogelijkheden en tekortkomingen en die van andere weggebruikers waarmee jij straks te maken krijgt in het verkeer.

Om te starten met rijlessen is het niet nodig dat je je theorie al hebt gehaald

cino20

cino18

 

 

 

Online i-Theorie

Kun je niet wachten om aan je autorijopleiding te beginnen? Start dan nu bij Autorijschool Cinodrive – online – met je theorie. Alle lesstof staat op internet. En je kunt al beginnen vanaf 16,5 jaar. Autorijschool Cinodrive biedt je nu de mogelijkheid om de waarde van de theorie opleiding terug te verdienen. Met de theorie opleiding van Autorijschool Cinodrive (iTheorie) bepaal je zelf wanneer je leert. Onze theorie opleiding voldoet aan de meest recente CBR eisen.

Hoe werkt het ?

De theorie opleiding wordt helemaal op internet gevolgd. Je hebt een toegangscode nodig waarmee je recht hebt op toegang tot de opleiding. Je hoeft dus geen programma te installeren. Je kunt de theorie opleiding volgen op elke plek waar je beschikking hebt over internet! De toegangsgegevens ontvang je van Autorijschool Cinodrive.

cino19
Theorie leren